Biljartboeken PDF

biljartboeken-01Op deze pagina vindt u een aantal biljart boeken in .pdf formaat, welke wij op het internet hebben gevonden, of welke ons door bezoekers zijn aangeboden, vandaar dat wij er vanuit gaan dat we deze ‘biljartboeken’ ook “vrij” mogen delen. Mocht u echter van mening zijn dat uw rechten of die van derden hiermee worden geschonden horen wij dit graag. Heeft u opmerkingen of aanvullingen, mail ons.

Boeken zonder link zijn nog onder bewerking en komen snel online!

Verder hebben we nog pagina LEZEN EN LEREN een aanrader!

Boeken worden geplaatst in alfabetische volgorde.

Boeken zonder link zijn nog onder bewerking en komen snel online!

Verder staan er onder “Lezen en Leren” nog een aantal boeken en columns online voor de liefhebbers.

 

Digiprove sealDe inhoudt op deze pagina van bv b.e.j.a. is Digiproved © 2015
Facebooktwitterpinterest

6 reacties op “Biljartboeken PDF

  1. Goedenmiddag,Toevallig kwam ik uw website tegen. Ik vind het een interessante website over biljarten. Ik speel nog niet zo lang driebanden. Niet bij u in de buurt, maar in de Achterhoek. Ik zoek allerlei info wat mij kan helpen met dit toch wel moeilijke spel. Hoe te spelen, looplijnen en dergelijke . Nu vond ik bij u op de site het diamond rekensysteem voor driebanden. Een goede handleiding voor mij , maar het is niet uit te printen op uw website. Heeft u dit misschien ook in een printbare versie ?.
    U zou me daar een groot plezier mee doen.
    Bijvoorbaat dank

  2. Ik heb het biljartboek van L. van de Vijver niet meer in mijn bezit. Ik had het onlangs nog als pdf file op mijn pc staan. ( nu dus niet meer ) Op welke wijze kan ik dit boek downloaden op mijn pc ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *