Renzo Longoni 80 jaar

Vandaag 31 januari 2016 is een belangrijke dag voor iedereen bij de Longoni keu fabriek. Renzo Longoni, de directeur van het bedrijf, viert zijn 80ste verjaardag !!! In de biljartwereld bekend, als Renzo, zijn katholieke naam, maar zijn officiële naam is Eugenio. Hij werd 80 jaar geleden op 31 januari 1936 geboren in Mariano Comense in een heel eenvoudige familie: Zijn moeder was een postbode en zijn vader Alessandro werkte als timmerman bij een zeer beroemd biljartbedrijf in Milaan genaamd “Fratelli Dalla Chiesa”, wat ondertussen niet meer bestaat.

Na de droevige periode van de Tweede Wereldoorlog, toen Renzo slechts 9 jaar oud was, in 1945, begonnen de familie het bedrijf Longoni biljarttafels en biljartkeuen. Vandaag, na 71 jaar werken, is Renzo nog dagelijks aanwezig in zijn onderneming, door het delen van zijn ervaring,  motiveert hij ons allemaal, waardoor we als team naar een hoger niveau van kwaliteit en design kunnen stijgen.

Hij is een Italiaanse genie in zijn specifieke terrein: zonder enige specifieke opleiding creëerde hij een wereldwijd merk bekend om zijn innovatie, design en technologie.

Met de unieke hulp en de vastberadenheid van zijn vrouw Francesca Luzzi (29 februari 1936), die bekend staat als Franca en nog steeds actief in de zaak, creëerden ze Norditalia Ricambi, de commerciële afdeling van het bedrijf, wat zorgt voor de distributie van een breed scala aan producten wereldwijd.

Renzo gefeliciteerd!
Auteur: Terry van Erp

Renzo-Longoni-80-jaar

Maria Luisa, Francesca Luzzi, Renzo Longoni en Pierluigi Longoni
Maria Luisa Longoni, Francesca Luzzi, Renzo Longoni en Pierluigi Longoni
Digiprove sealDe inhoudt op deze pagina van bv b.e.j.a. is Digiproved © 2016
Facebooktwitterpinterest