Met Buffalo Royal Plus Laken geen verwarming meer nodig

Buffalo-Royal-Plus-Laken-02Buffalo introduceert met het Royal Plus Laken, gemaakt van een mix van polyester en viscose vezels, een innovatie in de biljartsport. Een echte carambole laken, zeer geschikt voor driebanden, tegen een scherpe prijs.

Het Royal Plus Laken heeft op een aantal proefopstellingen diverse rigide tests ondergaan, uitgevoerd door een aantal doorgewinterde biljartexperts.

Hun conclusie : In levensduur en prestaties kan het laken de strijd met de bekende A-merken prima aan.

En met een aanschafprijs van € 45,- per meter ben je aanmerkelijk goedkoper uit. Het levert een besparing van wel 40 procent op.

En de verwarming kan ook uit! Bij het onderzoek is niet over één nacht ijs gegaan. Het Royal Plus Laken is danig op de proef gesteld om meer zicht te krijgen op de slepende en glijdende wrijving en op de levensduur van het laken. Ook zijn met een High Speed Camera de prestaties van de bal vastgelegd, om zo de vergelijking met conventionele lakens te kunnen maken. De uitkomst is positief.

Het Royal Plus Laken heeft een aantal eigenschappen die zeer gewaardeerd worden door de drie banden spelers. Zoals langer behoud van spin en een langere afslag. Het dunne laken (100% synthetisch) loopt zeer snel en trekt geen vocht aan zoals wollen lakens dat wel doen.

De tests bewijzen dat er dus geen enkele noodzaak meer is om de biljarts te verwarmen, wat weer een prettige besparing op de energierekening oplevert.

En de prijs is natuurlijk erg aantrekkelijk. Het laken presteert naar verwachting, dat zit wel goed.

De samenstelling van de vezels en de gehanteerde weefwijze (hoek van 90°, i.p.v. 60°) geven de stof extra kracht, souplesse en glans. Het laken wordt bovendien geverfd en ondergaat een speciaal chemisch proces, waardoor het een slijtvaste en gladde structuur krijgt. Dit is om de snelheid van de bal tijdens het spel te verhogen.

Roy Budde van Buffalo (Joba Leisure B.V.): “Wij geloven dat deze innovatie in de biljartsport, in combinatie met de zeer aantrekkelijk prijspropositie zeker zal aanslaan bij een brede groep biljarters, biljartverenigingen en uitbaters.”

Voor vragen of meer informatie :

Buffalo.nl
Roy Budde sales@buffalo.nl
Jan Rebelstraat 10-12
1069 CB Amsterdam
Tel: +31 (0)20 610 20 31

Digiprove sealDe inhoudt op deze pagina van bv b.e.j.a. is Digiproved © 2016
Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *