Loontjes Biljarts

Het familiebedrijf Loontjens bestaat sinds 1920 toen Hector Alidor Loontjens zich vestigde in Middelburg. Kleinzoon Rudy Loontjens is nu verantwoordelijk voor het biljartbedrijf dat zo’n 10 medewerkers telt.

In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste biljartbedrijf van Nederland en is het importeur voor de Benelux van enkele grote merken zoals: Brunswick, Riley, Valley en Deutscher Meister. Met de overname van de biljartfabriek Roothaert in 1998 is het bedrijf zich gaan toeleggen op de productie van carambolebiljarts. Na de overname van het Belgische Gabriels eind 2003 is Loontjens Biljarts momenteel één van de grootste producenten van biljarts in Europa.

Loontjens Biljarts houdt zich bezig met de inrichting van biljartzalen in de Benelux, verkoop van biljarts over de gehele wereld, de toelevering aan de biljartvakhandel in Nederland en België en richt zich vooral de laatste jaren op de particuliere markt. Door de aanwezigheid van alle biljartdisciplines binnen het assortiment mag Loontjens zich zeker een biljartexpert noemen. Alle grote merken zijn vertegenwoordigd: Brunswick, al jaren hofleverancier op het wereldkampioenschap en het grootste assortiment op het gebied van poolbiljarts voor zowel de professionele als de recreatieve speler; Valley, de grootste leverancier van muntpools ter wereld Roothaert, ons eigen merk, top-carambolebiljarts in bekende ‘Nederlandse stijl’; ABF/Deutscher Meister, producent van oerdegelijke voetbalspelen; Riley, reeds vele jaren vaste keuze op de wereldkampioenschappen en de grootste snookerproducent; Gabriels; Technisch superieure modern vormgegeven Pool- en carambolebiljarts geproduceerd in onze eigen fabriek. Clash; Perfecte commerciële poolbiljarts tegen een ijzersterke prijs.

In het historische pand te Middelburg is de showroom van de biljarttafels ondergebracht. Op de locatie aan de Braakmanstraat te Middelburg vind de revisie van onze biljarts plaats.

Als 1e biljarthandel kwam Loontjens Biljarts in 1995 met een eigen website, een website die alweer aan de 4e editie toe is. Ook op het gebied van de online-shop loopt Loontjens voorop en biedt het zijn klanten een uitgebreide keuze in tafels en accessoires. Maar Loontjens Biljarts doet meer, zo is Loontjens Biljarts sponsor van de het Eredivisie Driebanden team van Dallinga/Frans Bevers (met o.a Jean Paul de Bruijn). En sponsoren wij de ex-nummer 1 van de mondiale pool-ranking Niels Feijen. Met onze merken Roothaert en Gabriels zijn wij daarnaast officieel materiaalsponsor van de KNBB.

Facebooktwitterpinterest

3 reacties op “Loontjes Biljarts

 1. Geachte meneer/mevrouw,

  Ik heb u al eerder een mail verstuurd maar helaas nog geen bericht terug gekregen, wellicht heeft u het druk of nog niet gelezen?
  Graag zou ik wat meer willen weten over de functie biljart maker.
  Mij lijkt het een afwisselend en een mooie baan om te doen en heb daarom ook veel interesse hier in.
  geheel vrijblijvend zou ik mezelf aan u voor willen stelen.

  Vriendelijke groeten,

  René Schreuder

  1. Beste René,

   Aangezien wij geen handel in biljarts hebben en deze ook niet repareren hebben we ook geen vacatures in deze.
   We kunnen natuurlijk wel je contactgegevens bij deze posting plaatsen om je aanbod te adverteren.

   Met sportieve groet,
   Terry van Erp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *