Beja winnaar Beja toernooi 2016

Baas in eigen huis

1e prijs Beja toernooi 2016 BV Beja. Vlnr: Jan van Bragt, Terry van Erp, Martin van Seeters en Cees Broeken.
1e prijs Beja toernooi 2016 BV Beja. Vlnr: Jan van Bragt, Terry van Erp, Martin van Seeters en Cees Broeken.

Onder grote belangstelling zijn op vrijdag 5 augustus 2016 wedstrijden voor de 3e en 4e plaats en de finale van het Beja libre toernooi 2016 gespeeld. Na 4 weken van dagelijkse wedstrijden zijn er van de 22 teams 4 overgebleven die voor de prijzen nog eenmaal rond het biljart moesten. In het verenigingsgebouw ‘Vestingzicht’ was men al vroeg met de voorbereidingen bezig, om klokslag half 2 begonnen de eerste partijen. Ondanks de airconditioning zag men hier of daar toch wel een zweetdruppeltje parelen, er moest gepresteerd worden.

Mede door een goed geleide organisatie werden, in een spannende en sportieve sfeer met de nodige wedstrijdzenuwen, de partijen afgewerkt.

De uitslagen 3e en 4e plaats: De Leest tegen Terheijden; Deze is gewonnen door ‘de Leest’ met 35,17 punten tegen 30,54 punten voor Terheijden. Bas Vervuren van Terheijden maakte op deze dag nog wel de hoogste serie van het toernooi van 21 caramboles!

De uitslagen 1e en 2e plaats: De haven tegen Beja; Deze begon slecht voor de haven, na 2 partijen slechts 10,50 punten tegenover 20 voor Beja. Na de derde partij was het al beslist, ‘de haven’ had 17,40 punten en Beja 30,00, Beja was kampioen. De totaaluitslagen waren 27,40 voor de Haven en 34,10 voor Beja.

Na afloop werden door Henk ten Vaanholt de prijzen en de wisselbeker uitgereikt, waarna we er nog een gezellig borreluurtje van hebben gemaakt.

Rest ons nog de wedstrijdleiding en alle tellers, schrijvers, barmedewerkers en overige vrijwilligers te bedanken voor hun enorme inzet en sportieve bijdrage aan dit jaarlijkse toernooi, wij hopen u volgend jaar als Beja 40 jaar bestaat weer terug te zien.

Voor alle uitslagen van het toernooi kunt u kijken ‘Beja toernooi 2016‘ en de foto’s staan op http://vestingzicht.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Facebooktwitterpinterest

40 reacties op “Beja winnaar Beja toernooi 2016

 1. Hoewel jullie tegen ons dit seizoen niet julle beste spel hebben kunnen laten zien (afgedwongen door ons natuurlijk), feliciteert ook het Oosterquartier jullie van harte met dit terechte kampioenschap.

 2. Allereerst bedankt voor het geweldig georganiseerde toernooi van afgelopen weken. Onze spelers hebben erg genoten.

  Uiteraard zouden wij volgend jaar weer aanwezig willen zijn.

 3. Eigenlijk kan je wel tot de conclusie komen dat Be-ja zowel uit als thuis goed bezig is. Alle teams gefeliciteerd met het binnenhalen van kampioenschappen en bekers.

 4. Een keer per jaar worden er kosten nog moeite bespaard om in Geertruidenberg een onvergetelijk sportief biljarttoernooi neer te zetten. Woonde ik maar in Brabant, gefeliciteerd Terry

 5. Klasse Terry en je mannen, Kampioen worden doe je met zijn alle,dus ook het bestuur van beja van harte gefeliciteerd met dit Kampioenschap. En Terry je doet het toch maar weer met je club.

 6. Gefeliciteerd, de drukploeg is kampioen…..
  Ik heb veel duels tussen beide clubs gezien en beleefd. In tegenstelling tot sommige van mijn clubgenoten heb ik nooit een hekel aan den berg gehad. Slechts gevoelens van gezonde rivaliteit. Dat jullie nu kampioen zijn geworden doet me goed.
  Kampioenen kampioenen, van harte met het terechte kampioenschap 😎

 7. na een fantastisch toernooi wil ik even via deze weg alle vrijwilligers nogmaals bedankten , iedereen was dik tevreden en dat allemaal door jullie inzet nogmaals bedankt allemaal

 8. Ik wil de mannen van Beja feliciteren met dit geweldige kampioenschap. Wat hebben jullie hard gewerkt! Bij deze wil ik ook organisatie en wedstrijdleiding bedanken, en wat hebben jullie het ook goed gedaan.

 9. Een groot compliment aan alle arbiters en schrijvers die in deze rustige biljart periode druk in de weer zijn geweest met allerlei activiteiten op en rondom het toernooi. Gezien de foto’s op de site is er heel veel werk verricht. Grote klasse.
  De KBO mag uiteraard trots op deze vrijwilligers!

 10. Het was een historische dag! De mannen moesten het die middag doen, pakten de punten, haalden het Kampioensschap binnen en sloten het seizoen met glans af met een heus Kampioensfeest.

 11. Van harte gefeliciteerd met julie kampioenschap

  Het doet me goed dat er weergespresteerd wordt , en de foto’s bekijkend van jullie clubje dan gaat het nog steed met veel vreugde

  Ps er zijn wel figuren die na al die jaren veel zijn aangekomen

 12. Van harte met jullie overwinning. Ik heb genoten van een mooie en sportieve finalewedstrijd.

  Dank daarvoor!

  Wie weet tot ziens!

 13. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het geweldige toernooi. Alles zat tip top in elkaar!!

  Wij zouden het geweldig vinden om volgend jaar weer uitgenodigd te worden als het toernooi weer doorgang zal vinden.

 14. Van harte gefeliciteerd Terry van Erp!!! Je hebt het verdiend! Als er een is die er altijd voor 300% voor gaat ben jij het !!!!!

  Jij bent een TOPPER!!!!!

 15. Het was weer een fantastisch toernooi, we hebben mooie partijen gezien en alle felicitaties aan de winnaars !!

  Graag willen wij via deze weg de schrijvers, arbitrage, wedstrijdleiding en spelers bedanken voor hun bijdrage aan dit succesvolle toernooi.

  1. De organisatie was prima in orde, bedankt voor de felicitaties. (Antoon?) Laten we hopen dat we in 2017 de wisselbeker nog tegen “De Haven” kunnen verdedigen.

   Succes met het zoeken naar een nieuw onderkomen voor de biljartvereniging.

   Met sportieve groet,
   Terry van Erp

 16. Geachte biljartvrienden bij deze willen wij jullie alle bedanken,voor de felicitaties en lovende woorden welke wij hebben mogen ontvangen via e-mail, mondeling en natuurlijk via deze website en op Facebook.

 17. Alleen maar een berichtje om jullie te laten weten hoe ik dagelijks geniet van de vele documenten en uitleg. Ik leer er nog steeds (67 jaar!) en elke dag van. Dank voor jullie inspanning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *