Frans Van Schaik

Frans van Schaik 2015
Frans van Schaik 2015

Frans is geboren op 5 november 1964 in Amsterdam en woont momenteel in Hoofddorp. Frans biljart al vanaf zijn 10e levensjaar, tot zijn 16e bij de jeugd en vanaf die tijd in de Nederlandse top. In het seizoen 2016/2017 speelt Frans van Schaik in de eredivisie bij Royal Pro uit Vlaardingen met onder andere: Nikos Polychronopoulos en Semih Sayginer. En in de 1e divisie van België met Ronny Daniels en Kay de Zwart.

Hij speelde voorheen voor de teams Inter Amusement, Buffalo en GSA Schiphol. Hij was uitbater van “Biljart en Dartcentrum Osdorp” in Amsterdam.

Verder heeft hij in 2015 een boekwerk over driebanden uitgegeven ‘More Easy Diamonds‘ wat ook losbladig is te verkrijgen.

Frans geeft natuurlijk ook biljartles voor een zeer redelijke prijs, voor meer info zie zijn website biljartschoolholland.nl
biljartschoolholland

Frans van Schaik was gespannen, tot buikpijn toe, maar won op de openingsdag van het toernooi om de wereldbeker driebanden in Oosterhout met 3-0 van de gerenommeerde Belg Ludo Dielis. (Leidsche Courant - 2 oktober 1992)
Frans van Schaik was gespannen, tot buikpijn toe, maar won op de openingsdag van het toernooi om de wereldbeker driebanden in Oosterhout met 3-0 van de gerenommeerde Belg Ludo Dielis. (Leidsche Courant – 2 oktober 1992)
Frans van Schaik - Zandvoortse Courant maart 2012
Frans van Schaik – Zandvoortse Courant 1 maart 2012
Digiprove sealDe inhoudt op deze pagina van bv b.e.j.a. is Digiproved © 2016
Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *