Tiger Everest gelamineerde pomerans

Tiger Everest gelamineerde pomerans
Tiger Everest gelamineerde pomerans

De Tiger Everest gelamineerde pomeransen zijn hebben een doorsnede van 14mm en hebben de goede prijs/kwaliteit verhouding!

(Goede kwaliteit, maar voor een paar euro meer heb je een Kamui)

The Tiger Everest gelamineerde pomeransen zijn geselecteerd uit de beste varkenshuiden. Het zijn de meest verfijnde en duurzame pomeransen. De lagen zijn zorgvuldig geselecteerd en opgedeeld. Hieruit worden de meest duurzame lagen gekozen. Door deze te lamineren door middel van het gepatenteerde VACULAM™ proces, worden de Everest pomeransen gekwalificeerd als de meest kwalitatieve pomeransen. Elke Everest gelamineerde pomerans wordt getest op duurzaamheid, hardheid en kwaliteit.

• Diameter: alleen 14 mm
• Hardheid: Medium

Facebooktwitterpinterest

2 reacties op “Tiger Everest gelamineerde pomerans

 1. Ik heb een Tiger Everest als standaard op mijn JB maar vindt het matig. Veel ketsen en je kunt er geen bal mee intrekken. Wat dat betreft is mijn oude MR100 met een pommetje van 2 euro beter.

  1. Beste Niek,

   Alle omschrijvingen zijn bevindingen en meestal zeer persoonlijk, als je zelf een betere bevinding hebt en je pomerans is in goede staat en je gebruikt een goed krijt zou ik deze laten vervangen door een type waar je zelf een betere ervaring mee hebt.
   Ik zweer zelf bij de Kamui black SS in combinatie met Kamui #98 krijt. (wat niet wil zeggen dat dit het beste is!)

   Met sportieve groet,
   Terry van Erp

   Met sportieve groet,
   Terry van Erp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *