Hanbat

Hanbat keuen worden gemaakt Korea. De keuen zijn van zeer goede kwaliteit.

Hanbat PLUSFIVE
Hanbat PLUSFIVE – De Pluskern is hierbij goed zichtbaar. De 4 kwartdelen zijn daarna samen gevoegd met de pluskern. Samen zorgt dit voor een strakke en zeer stijve top voor meer power en minder afwijking.

Ze maken gebruik van de Plus5 constructie: de + gevormde kern en zijn 4 kwart delen zijn gescheiden met zijde lijnen die zichtbaar zijn. De bouw Plus5 verhoogt de radiale consistentie en de stijfheid van de top en geeft u meer power.

De Verbinding is aan de randen Rosewood aan het ondereind, met esdoorn en cocobolo inleg op het ondereinde en aan het einde van de keu.
Voor de keuen is gekozen voor een echte radiale schroefdraad voor een strakke solide gevoel.

Hanbat verbinding - De schroefdraad zorgd voor een perfecte pasvorm in de toppen. Bij het vast draaien voelt u dat ze goed aansluiten en de top goed vast zit.
Hanbat verbinding – De schroefdraad zorgd voor een perfecte pasvorm in de toppen. Bij het vast draaien voelt u dat ze goed aansluiten en de top goed vast zit.
Op de foto ziet u dat Jean Paul aangeeft wat voor hem het beste materiaal is
Op de foto ziet u dat Jean Paul aangeeft wat voor
hem het beste materiaal is

Inmiddels hebben veel top spelers al gekozen voor Hanbat en het wordt steeds bekender in europa. Onze Nederandse topper Jean Paul de Bruijn is met een Hanbat keu in 2013 Nederlands kampioen geworden.

Was het de nieuwe keu die hem op weg hielp naar een grootse vorm en een geweldige start van de competitie in België? Jean Paul de Bruijn verzekerde ons zelf dat de nieuwe Hanbat hem een wonderbaarlijke impuls heeft gegeven in zijn toch al jarenlange carrière als allroundspeler en driebanden specialist.

De Nederlander, die achter Dick Jaspers en Eddy Merckx de nummer drie is in het topteam van BC Deurne, straalde bijna van geluk na zijn overwinning op Jean van Erp van het regerende kampioensteam van De Ploeg.

Jean Paul de Bruijn strooide met series van vijf, eindigde met negen en won de partij met 42-19 in zestien beurten: 2.624 gemiddeld. ,,Ik heb het gevoel dat ik alles kan met deze nieuwe keu: lange trekstoten, maximaal effect, tegeneffect, ik heb me sinds jaren niet zo lekker gevoeld aan het biljart”, zei hij na de partij.

Er zijn natuurlijk nog een aantal andere toppers die gebruik maken van Hanbat keuen o.a.:

Hanbat-07
Kyung-Roul Kim
Hanbat-06
Haeng-Jik Kim
Hanbat-05
Filipos Kasidokostas
Digiprove sealDe inhoudt op deze pagina van bv b.e.j.a. is Digiproved © 2015
Facebooktwitterpinterest