Jan Brock

Biljartfabriek JAN BROCK Amusement is een enthousiaste, kleine, dynamische onderneming met 4 vaste medewerkers.

Het bedrijf richt zich zowel bij zakelijke als particuliere relaties op professionaliteit, klanttevredenheid & kwaliteit. Dit zijn cruciale aandachtspunten voor alle producten en diensten binnen onze organisatie.

Sinds 1983
In 1983 werd het biljartbedrijf opgericht en startten de activiteiten op een breed terrein. Vrij snel kreeg Jan Brock opdrachten van o.a. biljartcentra, horecabedrijven, overheidsinstanties en natuurlijk niet te vergeten, uit het buitenland. Op basis van de opgebouwde kennis, ervaring en vakmanschap, begon Jan Brock in 1990 zelf met de ontwikkeling en productie van biljarts.

Eigen fabrikaat
Biljartfabriek Jan Brock was dan ook direct uniek met zijn muisstille biljarts, verkregen door eigen technieken. Met behulp van allerhande berekeningen en proeven is het Jan Brock Biljart uitgegroeid tot technisch zeer hoogstaand.

Ontwikkeling
En nog steeds is en blijft Biljartfabriek Jan Brock vaandeldrager bij de ontwikkeling, productie en montage van technisch hoogstaande biljarts en aanverwante artikelen, waaronder barakborden, potstootkastjes en andere spelen. Biljartfabriek Jan Brock is inmiddels wel historisch, maar nog lang geen museumstuk. Er staan nl. ook diverse computergestuurde houtbewerkingmachines in de biljartfabriek.

Perfectie
Deze machines zijn een verlengstuk van absolute perfectie van de Jan Brock Biljarts. Geen loze kreet, maar een verantwoordelijkheid die het Jan Brock-team op zich neemt.

Dienstverlening
Uw wensen zijn bepalend voor de mensen van Biljartfabriek Jan Brock. Zij spelen daar op in met hun eigen technische ontwerptekeningen en constructies. Maatwerk en dienstverlening vormen voor hen de basis bij de ontwikkeling, de productie, het transport en de complete installatie. Het biljart wordt door Biljartfabriek Jan Brock geproduceerd en afgeleverd volgens de hoogste normen die de Jan Brock Biljarts waardig zijn.

Onderhoudskosten
Onderhoud en reparatie zijn onderwerpen waaraan zowel biljarters als horecaondernemers terecht veel aandacht besteden. Zij willen volledig op de hoogte zijn van onderhoudskosten, de kosten van werkzaamheden die worden uitgevoerd. Als professionele bouwers van biljarts weten ze bij Biljartfabriek Jan Brock, dat deze aspecten meegenomen worden in de beoordeling van hun biljarts en hun werk.

Zekerheden
In dat geval kunnen de mensen van BIljartfabriek Jan Brock alle gewenste zekerheden verschaffen. De tarieven voor onderhoudsbeurten liggen vast. De prijzen voor onderdelen zijn bekend. De kosten van reparatiewerkzaamheden kunnen van tevoren worden opgegeven. De tijd die nodig is voor het uitvoeren van bepaalde reparaties kan nauwkeurig worden ingeschat. En de rekeningen zijn volledig gespecificeerd en worden door hen zoveel mogelijk toegelicht.

Doorkneed in het vak
Die zekerheden kunnen geboden worden, omdat gewerkt wordt met de modernste werkplaatsapparatuur en omdat de biljartmakers van Biljartfabriek Jan Brock zijn opgeleid tot biljarttechnici, voor wie de biljarts geen enkel geheim meer hebben. Dankzij het steeds blijven hameren op kwaliteit, zijn zij voortdurend op de hoogte van de meest recente technische ontwikkelingen. Zij zijn doorkneed in hun vak en leveren werk dat overeenkomstig is met het hoge kwaliteitsniveau van hun merk. Zorgvuldigheid staat voorop, dat kan iedereen zien die de biljartbouwers eens op de vingers wil kijken.

Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *