Jos Bongers schittert op NK in Rosmalen

Jos Bongers
Jos Bongers

Jean Paul de Bruijn is na drie ronden op het NK bandstoten in Rosmalen nog altijd de onbetwiste uitblinker van de voorronden, maar Jos Bongers is zeker de grote verrassing tot nu toe. De Nijmegenaar bleef in dezelfde poule als De Bruijn ongeslagen en won zijn laatste partij tegen Micha van Bochem in drie beurten.
Het niveau in het biljartcentrum van De Hazelaar ligt uitzonderlijk hoog, met Jean Paul de Bruijn na zijn overwinning in twee beurten tegen Peter Volleberg op 27.27 gemiddeld, Jos Bongers op 16.66 en Raymund Swert in de andere poule op 12.62.
Jean Paul de Bruijn en Jos Bongers lijken na drie van de vijf ronden al bijna onbereikbaar. Michel van Silfhout, Wiel van Gemert en Micha van Bochem volgen op vier matchpunten en met veel mindere moyennes.
Jos Bongers versloeg Micha van Bochem in de derde ronde met 100-26, Jean Paul de Bruijn liet Peter Volleberg achter op 100-6 met een slotserie van 96. Michel van Silfhout versloeg Wiel van Gemert met 100-56 in 9.
Raymund Swertz, Rene Luijsterburg en Dave Christiani strijden in de andere poule om twee plaatsen in de halve finales. Swertz bleef aan kop in de derde ronde door een zege op Harrie van den Boogaard. Rene Luijsterburg versloeg Dennis Timmers met 100-58 in 17 en Dave Christiani speelde gelijk tegen René Tull in zes beurten.

Facebooktwitterpinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *